Om mig

Laaangt ude på landet i mit lillebitte hus bor jeg, mine to hunde og syv høns. Min have er 4.000 kvm højtelsket vildnis og området er så smukt at man næsten ikke kan undgå at blive inspireret til alt muligt kreativt.

Jeg er også den glade ejer af en hulens masse bier og to fantastiske heste – en hvid araberhest og en sort islænder. Så det er jo ikke lige fordi jeg sådan går og keder mig, men alligevel kan jeg slet ikke lade være med at starte projekter…’lav min egen sæbe’-projekt, ‘lær mere om permakultur’-projekt eller ‘hvordan ku’ man egentlig få proppet et par ungarnske uldgrise ind bagerst i haven’-projekt.

Jeg laver mange ting helt fra bunden, fordi det har jeg lært hjemmefra. Medisterpølser, leverpostej og rullepølse er nemlig rigtig nemt at lave selv og smager uendelig meget bedre end det man hiver op ad butikkernes kølediske. Jeg har så nok taget det et skridt videre end resten af familien – indtil videre er jeg i hvert fald den eneste, som er biavler og dermed holder huset velforsynet med honning og bivokslys. Jeg hækler fordi det er hyggeligt og jeg har lige lært at strikke – så nu er der hjemmestrikkede sokker og ponchoer på vej…

Reglen for mine projekter er at det skal være nemt! Og det skal være af ordentlige materialer! Der er masser af dikkedarer i form af pynt og dims på de ting jeg laver, men jeg prøver at undgå alt muligt kemisk og kunstigt skrammel.

Send mig gerne en hilsen, hvis du har lyst…

Kærlig hilsen, Trine

hus

  •  
  •